REal estate tech

ny teknologi til bedre byggerier

Nye deep tech teknologier som Artificiel Intelligence (AI) indholder et enormt potentiale til at løse bymæssige udfordringer ved at bidrage til at gøre ejendomme mere bæredygtige, effektive og kundevendte. Men i mange år har ejendomsbranchen over en bred karm manglet nytænkning, og ingen andre brancher har brugt færre ressourcer på forskning og udvikling end byggebranchen.

I NREP har vi som erklæret mål at gå forrest inden for brugen af Real Estate Tech-løsninger, der kan give en skalerbar og direkte forskel for det byggede miljø. Vi går forrest i indførelsen af ny teknologi i vores egne projekter og de bygninger, som vi driver, og vi investerer også direkte i selskaber og teknologier, som vi tror på kan gøre en betydelig forskel til fordel for bæredygtig byudvikling.

I februar 2021 lancerede vi ‘2150’, som er en venture fond målrettet investeringer i virksomheder, der har potentiale til at udvikle sig til en såkaldt ‘gigacorn’. Det vil sige en økonomisk bæredygtig virksomhed, der årligt bidrager til en reduktion i byernes CO2-udledninger på mindst en gigaton lig med én milliard tons.

  • 2150

    Et dedikeret venturekapitalfirma, der støtter potentielle ‘gigacorns’; kommercielt succesrige virksomheder med potentiale til at reducere eller afbøde gigatons CO2.

målrettede Investeringer i bæredygtig byudvikling

Urban Tech venture fonden 2150 afspejler NREPs langvarige indsats for at sikre bæredygtighed i det byggede miljø ved målrettet at investere i teknologier, der har som mål at gøre byerne mere robuste og bæredygtige.

Fonden vil adressere større uløste problemer på tværs af hele spektret i det byggede miljø fra den måde, storbyerne er designet, opført og forbruger energi på, til den måde, hvorpå mennesker lever og arbejder i byer.