Helsinki lufthavn

Lufthavns­område i flyvende udvikling

Væksten i området omkring Helsinki Lufthavn skaber en øget efterspørgsel for byggerier, der kan understøtte udviklingen. For at medvirke til at udvikle den eksisterende og fremtidige ejendomssammensætning i området indgik Nrep i 2018 partnerskab med Pontos Oy, og idag ejer vi majoriteten af LAK Real Estate Oy, der tidligere var ejet af det finske lufthavnsselskab Finavia.

LAK Real Estate Oy råder over store områder omkring lufthavnen og lufthavnsbyen Aviapolis, der står foran at skulle udvikles yderligere. Ejendommen inkluderer Hilton Hotel, det multifunktionelle erhvervscenter ‘TOKE’ samt den WTC kontorbygning, der har hjemme i lufthavnen.

Airport area

Støtte til væksten i Aviapolis

Der er i øjeblikket omkring 20.000 arbejdspladser i Helsinki-Vantaa lufthavnsområdet og det antal forventes at vokse. Vi stræber efter at udvikle forskellige forretningsejendomme i området som hoteller, kontorer og logistikfaciliteter.

Aviapolis udgør også et strategisk udviklingsområdet for Vantaa og Nreps engagement i LAK Real Estate vil bringe betydelige nye ressourcer og kapital til at udvikle regionen. Den langsigtede plan for Aviapolis inkluderer udviklingen af mere end 200.000 m2 beboelse, kontorer og serviceejendomme over de næste årtier.

Avia City vil bestå af omkring 6.400 m2 kontorlejemål og bolig for omkring 2.000 beboere. Ydermere inkluderer planerne et butikscenter til at understøtte de daglige behov for beboerne samt nye faciliteter som vil gøre det muligt for LAK at imødekomme de voksende behov for kontorer og parkeringspladser i lufthavnsområdet.

FAKTA OM HELSINKI LUFTHAVN

  • Projekttype: Byudvikling

  • Beliggenhed: Helsinki lufthavn og lufthavnsbyen Aviapolis

  • Fremtidige planer: Den langsigtede plan for Aviapolis inkluderer udviklingen af mere end 200.000 m2 beboelse, kontorer og serviceejendomme over de næste årtier.