MARSTRAND­GATA

berigelse af det lokale fællesskab

Oslos vækst lægger yderligere pres på byens mangle på boliger. Yderligere er antallet af udviklingsprojekter med boliger i den centrale del af den norske hovedstad meget begrænset, og projektet på Marstrandgata 8-10 vil derfor levere meget efterspurgte kvalitetsboliger inden for Ring 2.

Beliggende i det populære og levende Grünerløkka vil der blive udviklet forretningsarealer i Marstrandgata’s nederst etager. Dette vil give projektet det element af alsidig by-udvikling, som har til formål at berige bykvarteret ved at åbne bygningens grundplan for offentligheden og øge samspillet med omgivelserne.

Første projekt i et levende norsk bykvarter 

Grünerløkka er i det seneste årti vokset til at blive en af de mest spændende bydele i Oslo. med en blandet kulturscene, en overflod af barer og restauranter og et levende natteliv er området især populært blandt unge voksne. Marstrandgata 8-10 ligger bekvemt i en af de mere stille gader kun et kort gåtur fra Grünerløkkas fristelser og offentlig transport og forventes at blive meget eftertragtede.

Udover at være NREPs første boligprojekt i Oslo markerer det også et samarbejde i form af et joint venture med Oslo House, en lokal ejendomsudvikler med indgående erfaringer fra lignende projekter. Partnerskabet har til formål at finansiere og udvikle tilsvarende bæredygtige boligprojekter i Oslo-regionen. Ved at slå sig sammen med en stærk, lokal udvikler vil NREP udforske de stærke muligheder der er for at udvikle attraktive hjem i den voksende norske hovedstad.

thea

FAKTA OM MARSTRANDGATA

  • Projekttype: Byudvikling

  • Beliggenhed: Grünerløkka/Rodeløkka, Oslo

  • Størrelse: 4.000+ m2 beboelse og butikker

  • Forventes færdigt: 2025

  • Bygherre og ejer: NREP & Oslo House