Nrep køber hub af PCM Invest: Bygger fremtidens grønne logistikcenter

oktober 3, 2024
Nrep går sammen med KT Erhvervsbyg om at skabe et nyt logisktikcenter i Brabrand, der skal skabe nye standarder inden for moderne og bæredygtige logistikløsninger.

Projektet, som omfatter i alt 13.649 m2, er en central del af Nreps vækststrategi inden for logistiksegmentet i Danmark og markerer endnu et skridt mod at sikre fremtidens logistikbehov med en stærk grøn profil.

I alt investerer Nrep 140,5 millioner danske kroner i projektet. Første fase omfatter opkøbet af  6.210 nyopførte kvadratmeter, der de kommende 15 år er udlejet til DHL. Anden fase er en nyopførelse af yderligere næsten 7.500 m2 grøn lagerplads opført af KT Erhvervsbyg. Nybyggeriet skal efter planen stå færdigt i 2026.

“Det her er en investering, der viser vejen for os i Nrep. Vi ønsker at investere meget mere i logistik i Danmark med et fokus på den grønne agenda. Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at blive enige med PCM Invest om en handel, der forhåbentlig er et skridt ind i fremtiden, men også begyndelsen på meget mere, ” siger partner i Nrep, Thomas Riise-Jakobsen.

Samme tilfredshed findes hos PCM Invest og KT Erhvervsbyg.

“Vi er meget glade for den handel, vi har indgået med Nrep og ikke mindst for, at vi via KT Erhvervsbyg nu skal opføre et tidssvarende logistikcenter i den størrelsesorden og med et grønt aftryk, der kigger ind i fremtiden,” lyder det fra direktør i PCM Invest og grundlægger og CEO i KT Erhvervsbyg, Per Henriksen.

Optimal beliggenhed

Med en placering tæt op ad motorvej E45 og blot ni kilometer fra Aarhus, er logistikcenteret i Brabrand optimalt placeret for både national og international distribution.

“Det er en fremragende lokation, der understøtter branchens voksende krav til last-mile-levering og bæredygtighed. Vi ser frem til at samarbejde med KT Erhvervsbyg om at skabe endnu flere kvadratmeter med en grøn profil,” siger Mohamad Awad, Investment Director hos Nrep.

Med støtte fra KT Erhvervsbyg vil udvidelsen blive bygget med fokus på CO2-reducerende teknologier og materialer, hvilket sikrer, at projektet lever op til fremtidens krav om grønne løsninger. Opførelsen af de nye lagerbygninger går i gang snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Mohamad Awad, Investment Director, Nrep, 24659862

Published: oktober, 3 2024