om os

vI gør det byggede miljø bedre

Vi mennesker tilbringer 90% af vores liv i bygninger, og derfor har ejendomme ekstrem stor indflydelse på vores eksistens. Samtidig er ejendomme centralt placeret i nogle af nutidens mest presserende udfordringer som urbanisering og klimaforandringer.

Alligevel får ejendomme oftest blot status som investeringsaktiver, hvilket fuldstændigt overser deres betydning for mennesker og samfund.

Resultatet er, at branchen bredt har savnet nytænkning i årevis og desperat har brug for at rykke sig i forhold til såvel kundefokus som den grønne omstilling. Vi har taget rollen som frontløber på os for at rykke ved branchen og gøre det byggede miljø bedre.

se hvordan vi forandrer ejendoms-universet

forrest med forandringerne

NREP blev grundlagt i 2005 på den simple idé, at ejendomme, som er verdens største produktkategori, er klar til en forandring. Vi arbejder for at drive denne forandring ved at forbedre bygninger og deres miljø til fordel for kunder, fællesskaber og byer.

Vi har forpligtet os til at lede og fremskynde vejen mod en CO2-neutral ejendomsindustri. I den forbindelse vil vi skabe CO2-neutral ejendomsportefølje langt forud for IPCC’s måldato for netto nul i 2050. Vi vil være CO2-neutral allerede i 2028, og det omfatter både indlejret CO2 og CO2 fra drift.

I årevis har NREP været en pioner inden for bæredygtig ejendomsinvestering. Før upcycling kom på dagsordenen, opførte vi verdens første bygning i 100% genbrugs-beton – og i øjeblikket udvikler vi verdens første ejendomsprojekt, som i stor skala overfører alle FNs 17 verdensmål i et samlet byggeri. Vi har også etableret Nordens største tagbaserede solcelleanlæg i Sverige, og i Finland har vi opført verdens første dybe geotermiske brønd, der sparer 95% CO2 ved opvarmningen af en af vores logistikejendomme.

I dag er vi almindeligt anerkendte som en førende ejendomsinvestor og -innovator i Norden. Vi tror på langsigtet værdiskabelse og har en holistisk og kundecentreret tilgang, hvad enten vi investerer, udvikler eller administrerer ejendoms-løsninger.

0+

tværfaglige specialister

0+

investeringer i ejendomme

0

milliader EUR under administration

0

mio. m2 under administration

0

investeringer i 2021

  • “Min ambition er, at vi kan inspirere og vise nye veje frem. I samarbejde med vores stakeholdere ønsker vi at skabe løsninger, som er bedre for verden.”

    Claus Mathisen, CEO

PRIVATejet og støttet af NOVO HOLDINGS

Aktiemajoriteten i NREP ejes af en kreds af seniorpartnere med Novo Holdings som største mindretalsaktionær. Novo Holdings er 100% ejet af og leverer afkast til Novo Nordisk Fonden, en af verdens allerstørste inden for velgørenhed. Ved siden af sit ejerskab investerer Novo også direkte i NREPs projekter sammen med pensionsfonde og institutionelle investorer.

CEO Claus Mathisen står i spidsen for NREPs ledelse, mens bestyrelsen ledes af formand Mikkel Bülow-Lehnsby.

  • Ledelse

    Læs mere om NREPs ledelsesteam og bestyrelse

Vores grundsten

  • FORMÅL: At forbedre det byggede miljø for at berige menneskers liv

  • MISSION: Vi gør ejendomme bedre. Vi gør det ved at kombinere stærke ideer og solid viden med langsigtet kapital og mennesker med iværksætterånd

  • KULTUR OG VÆRDIER: Vi er en familie af nysgerrige, selvdrevne mennesker med iværksætterånd, som er lærevillige og omsorgsfulde

N-power fonden – PROFIT med et formål

Hvert år afsætter vi 10% af vores profit til vores N-Power Fond, som er designet til at støtte entreprenant velgørenhedsarbejde ofte i direkte forbindelse med ejendomme. Enhver i NREPs team kan foreslå et velgørenheds-projekt, som kan støttes af N-Power fonden. Når et forslag er godkendt, bidrager vi finansielt, og de ansatte får lov til at tage tid fra arbejdet for at engagere sig projektet.

N-Power Fonden er en af de stiftende medlemmer af Human Practice Foundation og tager aktiv del i fondens bestyrelsesarbejde og dets projekter. Eksempler på projekter, som N-Power Fonden har støttet, er mikrolån til iværksættere i Afrika og det innovative projekt UN Live, som arbejder for at udbrede FNs 17 verdensmål i hverdagen.

Derudover har N-Power Fonden stået for finansieringen af et shelter for hjemløse unge i København, ligesom vi har støttet et socio-økonomisk initiativ i Finland, der uddanner talentfulde immigranter til at blive Data Scientists og eksperter inden for machine learning.

den korte historie

Som enhver anden god start-up fødtes NREP i en kælder. For 15 år siden besluttede Mikkel Bulow-Lehnsby og Rasmus Nørgaard at følge deres iværksætter-drøm og starte en investeringsvirksomhed baseret på en enkel og dog livskraftig overbevisning: At ejendomsbranchen trængte til forandring.

De to fik hurtigt følgeskab af Rickard Dahlberg, og sammen stiftede de selskabet under navnet “Nordic Real Estate Partners” med det formål at udvikle værdidrevne, formålsbaserede ejendomsinvesteringer.

I dag arbejder NREP-teamet i syv lande og administrerer ejendomme med et samlet areal på mere end 5,5 millioner kvadratmeter i Finland, Danmark, Sverige, Norge og Polen – og Mikkel, Rasmus og Rickard er stadig særdeles aktive medlemmer af familien.