om os

vI forbedrer urbane miljøer

Byer er dynamiske, konstant foranderlige og bygget på komplekse systemer. I dag er byer allerede hjemsted for størstedelen af ​​verdens befolkning, og står for 70 procent af de globale udledninger. I 2050 forventes befolkningen, der bor i byer, at stige med næsten 3 milliarder mennesker svarende til 70 procent af verdens befolkning, hvilket vil kræve, at der hver måned bygges, hvad der svarer til en ny New York City.

Dette betyder, at byernes fremtid står over for adskillige udfordringer – miljømæssige, samfundsmæssige og økonomiske – og der er et presserende behov for at løse klimaændringer, betalbarhed, forbrug og sundhedsspørgsmål for at støtte byområderne, efterhånden som de udvikler sig.

NREP er organiseret omkring mennesker, kapital og ideer for at finde løsninger på dette brede sæt af bymæssige udfordringer. Med vores fundament inden for fast ejendom gør vi det med langvarig forståelse for et af de mest afgørende aspekter af en by – det byggede miljø.

se hvordan vi forandrer det byggede miljø

Agent for byforandring

NREP blev grundlagt i 2005 ud fra den enkle idé, at fast ejendom, som vi ser som verdens største produktkategori, er klar til en forandring. Siden da har vi arbejdet på at drive denne forandring og forbedre det byggede miljø til gavn for kunder, lokalsamfund og byer.

Vi er forpligtet til at lede og fremskynde vejen mod en CO2-neutral sektor, og vi forpligter os til at dekarbonisere vores ejendomsportefølje allerede inden 2028 – omfattende både operationel og indbygget karbon.

NREP har i årevis været en pioner, når det gælder tiltag, som fremmer bæredygtighed i det byggede miljø. Vi har skabt en af ​​verdens første 100% genanvendte betonbygninger og er i øjeblikket ved at udvikle et ambitiøst boligprojekt, UN17 Village, der adresserer og inkorporerer de 17 verdensmål i én helhedsløsning.

For yderligere at accelerere den grønne omstilling investerer vi i nye teknologier med potentiale til at spare gigatons på CO2-udledning. Dette har vi blandt andet gjort med en cleantech-løsning, der tilfører genbrugt CO2 i frisk beton, en ”digital twin”, der hjælper med at reducere energiforbruget, og en AI-drevet teknologi til optimeret tidlig planlægning af bygninger og byområder.

Desuden sigter vi mod at understøtte den bæredygtige omstilling med fokus på grønne finansieringsløsninger og udforske yderligere investeringer i grønne løsninger, der understøtter det urbane økosystem.

Der er ingen enkelt løsning til at forbedre byerne. Derfor investerer NREP på tværs af det urbane økosystem for at gøre byer mere robuste, bæredygtige, retfærdige og beboelige for kommende generationer.

0+

tværfaglige specialister

0

milliarder EUR under administration

0

lande med NREP kontorer

0

millioner kvm under administration

0

støttet teknologi virksomheder

0

milliard EUR kredit under administration

0

mio. m2 under administration

0

investeringer i 2021

  • “Min ambition er, at vi kan inspirere og vise nye veje frem. I samarbejde med vores stakeholdere ønsker vi at skabe løsninger, som er bedre for verden.”

    Claus Mathisen, CEO

PRIVATejet og støttet af NOVO HOLDINGS

Aktiemajoriteten i NREP ejes af en kreds af seniorpartnere med Novo Holdings som største mindretalsaktionær. Novo Holdings er 100% ejet af og leverer afkast til Novo Nordisk Fonden, en af verdens allerstørste inden for velgørenhed. Ved siden af sit ejerskab investerer Novo også direkte i NREPs projekter sammen med pensionsfonde og institutionelle investorer.

CEO Claus Mathisen står i spidsen for NREPs ledelse, mens bestyrelsen ledes af formand Mikkel Bülow-Lehnsby.

  • Ledelse

    Læs mere om NREPs ledelsesteam og bestyrelse

Vores grundsten

  • FORMÅL: At forbedre det byggede miljø for at berige menneskers liv

  • KULTUR OG VÆRDIER: Vi er en familie af nysgerrige, selvdrevne mennesker med iværksætterånd, som er lærevillige og omsorgsfulde

N-power fonden – PROFIT med et formål

Hvert år afsætter vi 10% af vores profit til vores N-Power Fond, som er designet til at støtte entreprenant velgørenhedsarbejde ofte i direkte forbindelse med ejendomme. Enhver i NREPs team kan foreslå et velgørenheds-projekt, som kan støttes af N-Power fonden. Når et forslag er godkendt, bidrager vi finansielt, og de ansatte får lov til at tage tid fra arbejdet for at engagere sig projektet.

N-Power Fonden er en af de stiftende medlemmer af Human Practice Foundation og tager aktiv del i fondens bestyrelsesarbejde og dets projekter. Eksempler på projekter, som N-Power Fonden har støttet, er mikrolån til iværksættere i Afrika og det innovative projekt UN Live, som arbejder for at udbrede FNs 17 verdensmål i hverdagen.

Derudover har N-Power Fonden stået for finansieringen af et shelter for hjemløse unge i København, ligesom vi har støttet et socio-økonomisk initiativ i Finland, der uddanner talentfulde immigranter til at blive Data Scientists og eksperter inden for machine learning.

den korte historie

Som enhver anden god start-up fødtes NREP i en kælder. For 15 år siden besluttede Mikkel Bulow-Lehnsby og Rasmus Nørgaard at følge deres iværksætter-drøm og starte en investeringsvirksomhed baseret på en enkel og dog livskraftig overbevisning: At ejendomsbranchen trængte til forandring.

De to fik hurtigt følgeskab af Rickard Dahlberg, og sammen stiftede de selskabet under navnet “Nordic Real Estate Partners” med det formål at udvikle værdidrevne, formålsbaserede ejendomsinvesteringer.

I dag arbejder NREP-teamet i syv lande og administrerer ejendomme med et samlet areal på mere end 5,5 millioner kvadratmeter i Finland, Danmark, Sverige, Norge og Polen – og Mikkel, Rasmus og Rickard er stadig særdeles aktive medlemmer af familien.