Ledelse

EXECUTIVE LEADERSHIP COUNCIL

CLAUS MATHISEN, CEO

claus.mathisen@nrep.com

Jens Stender

JENS STENDER, DEPUTY CEO

jens.stender@nrep.com

HENRIK SKAK BENDER, COO

henrik.bender@nrep.com

COLIN THROSSELL, CFO

colin.throssell@nrep.com

DIDDE MARIA TRACHSEL KRISTENSEN,
HEAD OF IR

didde.kristensen@nrep.com

RUNE KOCK, CEO REAL ESTATE

rune.kock@nrep.com

JANI NOKKANEN, CIO REAL ESTATE

jani.nokkanen@nrep.com

STEFAN WALLANDER,

HEAD OF URBAN TRANSITION

stefan.wallander@nrep.com

EMANUELE BENA, head of CREDIT

emanuele.bena@nrep.com

Bestyrelsen

MIKKEL BÜLOW-LEHNSBY

BEstyrelsesformand

Mikkel Bülow-Lehsnby er bestyrelsesformand, partner og medgrundlægger af NREP. Mikkel var administrerende direktør i virksomheden de første 13 år og har spillet en vigtig rolle i udviklingen af NREPs investeringsstrategi og virksomhedskultur, som begge er forankret i en stærk tro på at løsning af problemer og at «nudge» verden i en bedre retning er den bedste og mest langsigtede forretningsmodel. Mikkel koncentrerer sig for tiden om NREPs bestyrelse og posten som bestyrelsesformand for Investeringskomitén ‘2150’. Komiteen leder NREPs bæredygtige investeringsfond for nye teknologier som bidrager til bedre ejendomme og mere modstandsdygtige og bæredygtige byer. Før han grundlagde NREP arbejdede Mikkel med M&A, forretningsudvikling, virksomhedsstrategi og entreprenørskab hos Egmont, Goldman Sachs og i forskellige startups i London, København, Chile og Boston. Mikkel har en bachelorgrad i International Business fra Copenhagen Business School og en MBA fra Harvard Business School.

Mikkel er bestyrelsesformand i Green Building Council og bestyrelsesmedlem i UN Live. Derudover er han en lidenskabelig investor og støtter en række startups som er i tråd med hans vision om at løse problemer og nudge verden i den rigtige retning.

mikkel.lehnsby@nrep.com

RASMUS NØRGAARD

bestyrelsesmedlem

Rasmus Nørgaard er bestyrelsesmedlem, partner og medgrundlægger af NREP. Rasmus har været investeringsdirektør i NREP sammen med Rickard S. Dahlberg i over et årti og har bred erfaring indenfor alle aspekter af ejendomsinvesteringer efter at have haft ansvaret for sourcing, finansiering, underwriting, due diligence og eksekveringsprocesser. Han har også været aktivt involveret i forvaltning af porteføljeejendomme. For tiden koncentrerer Rasmus sig om sin bestyrelsespost hos NREP samtidig med at han udforsker, hvordan privat kapital kan bidrage til at adressere den voksende urbane udfordringen med at tilbyde ejendomme til overkommelige priser. Før han grundlagde NREP var Rasmus chef for internationale ejendomsinvesteringer hos Nordea Asset Management & Life, hvor han havde ansvaret for indkøb, evaluering og underwriting af ejendomsforvaltere og førte tilsyn med 300 millioner euro i fondsværdier. Før Nordea arbejdede Rasmus som konsulent hos McKinsey & Co., hvor han var involveret i en række strategi-, virksomhedsudvikling- og M&A-processer, hovedsageligt store multiinternationale klienter i Danmark. Rasmus startede sin karriere hos Unibank Markets med at rådgive klienter om rentesikring. Han har en M.Sc. i økonomi og finans fra Københavns Universitet og University of Washington, USA.

rasmus.norgaard@nrep.com

RICKARD S. DAHLBERG

bestyrelsesmedlem

Rickard S. Dahlberg er bestyrelsesmedlem, partner og medgrundlægger af NREP. Han er også Leadpartner for NREPs logistikvirksomhed Logicenters og har været en vigtig del af udviklingen af logistikstrategien siden opstarten i 2005. I mere end et årti, ledede Rickard NREP i Sverige, samtidig med at han var medlem af virksomhedens investeringskomité og investeringsdirektør sammen med Rasmus Nørgaard. Rickard har haft ansvaret for sourcing, finansiering, underwriting, due diligence, eksekvering og exitprocessor for mange af NREPS transaktioner. Derudover har han også været aktivt involveret i struktureringen af gældsfinansiering og formueforvaltning af erhvervede ejendomme. Før han grundlagde NREP var Rickard Transactions Manager hos GE Capital Real Estate i Sverige, hvor han var ansvarlig for gennemførelsen af nye investeringer i Norden, forvaltningen af JV- og låneporteføljen samt havde det overordnet ansvar for exit-strategier og eksekvering af salg af aktiver. Tidligere har han arbejdet som projektleder i DTZ Capital Markets i Sverige. Rickard er uddannet byggeingeniør fra Kungliga Tekniska högskolan og har en master i ejendomsinvestering og finans fra Cass Business School, Storbritannien.

rickard.dahlberg@nrep.com

CELIA FRANCIS

bestyrelsesmedlem

Celia Francis er en erfaren, målrettet Tech CEO. Senest var Celia administrerende direktør i Rated People, en innovativ, online markedsplads, der forbinder millioner af boligejere med 50.000 dygtige, lokale håndværkere over hele Storbritannien for at udføre arbejde på £3 milliarder hvert år. Før Rated People fungerende hun som administrerende direktør for spil- og netværksvirksomheden WeeWorld, som underholdt over 70 millioner brugere. Celia har også tidligere været med til at øge T-Mobile’s virksomhed i Europa med 2 milliarder euro. Derudover har hun været ansat hos IDEO, verdens førende innovationskonsulentfirma, der arbejder med mange af de ledende selskaber indenfor forbrugerprodukter og servicevirksomheder. Celia er medformand for den digitale ledelsesgruppe H2 i London. Hun var med til at stifte den kvindelige teknologi- og medieledergruppe, WITSend, og den globale ledergruppe for skovrejsningsprojekter, The Art of Forests. Celia rådgiver også for en række virksomheder med fokus på bæredygtige hjem og naturlige løsninger til kulstofnedbrydning.

MORTEN BECK JØRGENSEN

bestyrelsesmedlem

Morten kom til Novo Holdings i marts 2005 som investeringsdirektør for Novo Capital Investors. Han har været administrerende partner siden 2016. Under Mortens ledelse har formuen under forvaltning vokset fra DKK 30 mia. til DKK 75 mia., mens teamet er steget fra tre til otte medarbejdere. Investeringsfokusområdet er ligeledes blevet udvidet fra hovedsageligt at dække offentlige aktiver til også at dække Private Equity og realaktiver. Før Morten blev en del af Novo Holdings, arbejdede han i Novo Nordisk og Nordea Markets. Han har en M.Sc. i finans og revision fra Aarhus School of Business og en EMBA fra IMD, Schweiz.

Partnerne

ALFRED EKLÖF

I NREP siden 2014
Alfred er partner og Fund Manager for NREP Income + Fund. Alfred har ledet Logicenters Nordic Strategy & Transactions-team siden han startede i NREP og udført adskillige ejendomstransaktioner i Sverige på tværs af NREPs kernesegmenter, herunder logistik og boliger. Alfred har haft en afgørende rolle i etableringen af Logicenters forretningslinje. Han har også været med til at forme NREPs investeringsstrategi indenfor logistik samt bidraget til at styrke NREPS position som en ledende logistikudvikler og investor på det nordiske markedet. Desuden har han haft en central rolle i etablering og styringen af NREPs kerne/kerne+ investeringsmandater siden 2015 og er i øjeblikket fondsforvalter for NREP income+ Fund. Før han startede i NREP var Alfred Engagement Manager hos McKinsey & Company i Stockholm, hvor han arbejdede med kunder over hele Europa indenfor en bred vifte af strategiske emner i sektorer som Private Equity, bilindustrien og teknologi. Han har en mastergrad i Industrial Engineering & Management fra Chalmers University of Technology, samt en dobbelt mastergrad i Business Administration & Economics fra universitetet i Gøteborg, Sverige.

alfred.eklof@nrep.com

CLAUS MATHISEN

I NREP siden 2008
Claus Mathiesen er administrerende direktør og partner i NREP. Han startede i 2008 og har været CEO siden 2018. Før Claus blev CEO, var han chef for en af NREPs forretnings platforme, Pelican Self Storage. Før NREP arbejdede Claus i Boston Consulting Group, hvor han var rådgiver for flere private equity-transaktioner i Norden, med et særlig fokus på detail-, forretningsservice og industrisektoren. Claus har også arbejdet med vækststrategi og virksomhedsoptimering for større selskaber indenfor luftfart, energi, telekommunikation og posttjenester. Tidligere har Claus været en del af JP Morgans M&A-afdeling i London, hvor han arbejdede med transaktioner indenfor detail-, medicinal-, olie- og gassektoren. Claus har en M.Sc i økonomi fra Copenhagen Business School.

claus.mathisen@nrep.com

Colin Throssel

I NREP siden 2022
Colin Throssel er partner og finansdirektør med base i NREPs kontor i London. Inden han kom til NREP var han chef for fast ejendom hos Nuveen, hvor han var ansvarlig for at fastlægge og drive investeringsstrategien på tværs af regionen, administrere 30 milliarder euro i aktiver og et team på over 200 mennesker. Tidligere har Colin været Global Chief Financial Officer hos både Nuveen Real Estate og TIAA Henderson Real Estate, og han har også haft forskellige ejendomsbank-, udlåns- og strukturerede finansielle roller hos Europhypo, Erste Bank og Lehman Brothers i løbet af sin karriere. Colin kvalificerede sig som Chartered Accountant hos EY i 1998 og er fellow ved Institute of Chartered Accountants i England og Wales og har en BA i engelsk og filosofi fra Bristol University.

colin.throssell@nrep.com

DIDDE MARIA TRACHSEL KRISTENSEN

I NREP siden 2015
Didde er partner og leder virksomhedens team for investeringsrelationer. Siden hun startede i NREP, har Didde haft fokus på udvikling af nye forretningsområder, nye finansieringsmuligheder og investeringsrelationer. Før NREP arbejdede Didde fem år som M&A Transaction Manager for det danske energiselskab Dong Energy, hvor hun primært arbejdede med virksomhedssalg og på at etablere langsigtede partnerskaber med internationale finansielle og institutionelle investorer i processen med at etablere og drifte offshore vindparker. Hun har tidligere arbejdet med boliglånsfinansiering i Nykredit. Hun har en mastergrad i økonomi og virksomhedsstyring fra universitet i Aarhus, Danmark.

didde.kristensen@nrep.com

Emanuele Bena

I NREP siden 2020
Emanuele er partner og leder NREPs credit team. Han arbejder fra London kontoret. Emanuele har blandt andet baggrund som Executive Director for ejendomsinvesteringer i EMEA, J.P. Morgan. I løbet af karrieren har han været involveret i investeringer på 65 milliarder euro på tværs af markedssegmenter og lande. Emanuele har en mastergrad i international finans fra Bocconi Universitetet i Milano.  

emanuele.bena@nrep.com

Gustaf Lilliehöök

I NREP siden 2012
Gustaf er partner og arbejder med at styrke NREPs arbejde indenfor virksomhedens Environmental, Social, og Governance-agenda (ESG), samt at udvikle NREPS strategiske partnerskab. Tidligere har Gustaf arbejdet syv år i en privat investeringsgruppe i verdensbanken, International Finance Corporation (IFC), senest som leder af IFCs investeringsaktiviteter i minesektoren i Østeuropa, Centralasien, Mellemøsten og Øst- og Nordafrika. Før IFC arbejdede han som konsulent for Oliver Wyman i Singapore, hvor han udførte forretningsstrategier- og risikostyringskonsulentprojekter for finansielle institutioner i Østasien. Gustaf har derudover tidligere erfaring med management consulting i Rusland og investeringsbanker i Kina. Han har en bachelorgrad i økonomi fra Wharton, USA, en bachelorgrad i mandarin og internationale relationer fra University of Pennsylvania, USA og en mastergrad i udviklingsstudier fra Universitetet i Uppsala, Sverige.

gustaf.lilliehook@nrep.com

HENRIK SKAK BENDER

I NREP siden 2020
Henrik Skak Bender er driftsdirektør og partner i NREP. Før han kom til NREP i 2020, var Henrik Group CFO hos WS Audiology, som er blandt et af verdens største selskaber for høreapparater. Henrik fik stillingen som Group CFO og Head of Integration efter fusionen i 2019, hvor WS Audiology fusionerede med Sivantos (Tyskland) og Widex (Danmark). Før Henrik i 2013 blev Group CFO i Widex, havde han arbejdet i næsten fire år hos McKinsey & Co, som leder for selvskabtes Global Recovery & Transformation Services med fokus på at støtte virksomheder med tounarounds. Henrik startede sin karriere hos A.P. Møller – Mærsk, hvor han var i syv år, sidst i stillingen som General Manager for Group Strategy, med ansvar for kapitalallokering, strategisk planlægning og organisatoriske projekter på tværs af A.P Møller – Mærsk. Henrik har en M.Sc. i Applied Economics and Finance fra Copenhagen Business School og en bachelor i Matematik fra Københavns Universitet.

henrik.bender@nrep.com

JANI NOKKANEN

I NREP siden 2008
Jani er partner og CIO for real estate hos NREP. Han leder virksomhedens investeringskomité og er fondsforvalter for NREP Nordic Strategies Funds I, II og III. Derudover er han aktivt involveret i finske investeringer. Før han blev en del af NREP tilbragte Jani fem år som konsulent og projektleder hos Boston Consulting Group i Helsinki og New York, hvor han fik erfaring med strategi, corporate finance og virksomhedsstyring. Tidligere har Jani været involveret i M&A-afdelingerne i JP Capital, Nordic Advisor Group og Morgan Stanley. Jani har en M.Sc. i økonomi fra Helsinki School of Economics i Finland.

jani.nokkanen@nrep.com

Jens Petter Hagen

I NREP siden 2015
Jens Petter er partner og leder virksomhedens kontor i Oslo. Han er medlem af investeringskomitéen og fondsforvalter for NSF IV og NSF V. Derudover leder han Deals & Incubation, som fokuserer på at inkubere nye investeringsstrategier og foretage opportunistiske investeringer. Inden Jens kom til NREP, tilbragte han ni år i den globale kapitalfond Advent International i London, hvor han de sidste fem år koordinerede Advents aktiviteter i Norden. Han har tidligere erfaring fra investeringsbanker i New York og London. Jens har en økonomigrad i handel fra McIntire School of Commerce ved Universitetet i Virginia, og har desuden to års jurastudier fra Universitetet I Oslo.  

jens.petter.hagen@nrep.com

Jens Stender

I NREP siden 2022
Dr. Jens Stender er vise-CEO og partner hos NREP. Han leder NREPs ambitioner om yderligere ekspansion til nye markeder og nye produktlinjer. Tidligere har Jens været partner hos Egon Zehnder i 14 år og fungerede som Global Co-Head for deres teknologi- og kommunikationspraksis. Han trak på mange års erfaring og var en betroet rådgiver for førende teknologi- og digitale virksomheder såvel som for globale private equity- og infrastrukturfonde i deres mest afgørende ledelsesbeslutninger. Han fokuserede hovedsageligt på udnævnelser af administrerende direktører, lederskabsefterfølger og teams på C-niveau og organisationsudvikling. Før det var Jens CEO og grundlægger af MFD Mobiles Fernsehen Deutschland GmbH i Tyskland og havde stillinger som Head of M&A hos debitel AG og som M&A-advokat hos Linklaters i Storbritannien og Tyskland. Jens er uddannet ph.d. i jura og en MBA fra London Business School.

jens.stender@nrep.com

MIKKEL BÜLOW-LEHNSBY

I NREP siden 2005
Mikkel Bülow-Lehsnby er bestyrelsesformand, partner og medgrundlægger af NREP. Mikkel var administrerende direktør i virksomheden de første 13 år og har spillet en vigtig rolle i udviklingen af NREPs investeringsstrategi og virksomhedskultur, som begge er forankret i en stærk tro på at løsning af problemer og at «nudge» verden i en bedre retning er den bedste og mest langsigtede forretningsmodel. Mikkel koncentrerer sig for tiden om NREPs bestyrelse og posten som bestyrelsesformand for Investeringskomitén ‘2150’. Komiteen leder NREPs bæredygtige investeringsfond for nye teknologier som bidrager til bedre ejendomme og mere modstandsdygtige og bæredygtige byer. Før han grundlagde NREP arbejdede Mikkel med M&A, forretningsudvikling, virksomhedsstrategi og entreprenørskab hos Egmont, Goldman Sachs og i forskellige startups i London, København, Chile og Boston. Mikkel har en bachelorgrad i International Business fra Copenhagen Business School og en MBA fra Harvard Business School.

Mikkel er bestyrelsesformand i Green Building Council og bestyrelsesmedlem i UN Live. Derudover er han en lidenskabelig investor og støtter en række startups som er i tråd med hans vision om at løse problemer og nudge verden i den rigtige retning.

mikkel.lehnsby@nrep.com

Petri Valkama

I NREP siden 2014
Petri er partner og chef for investeringer i Living-segmentet, hvor han har ansvaret for investeringer indenfor logistik, bolig- og udviklingsprojekter. Senest har han været ansvarlig for at designe og udvikle NREPs Serviced Living-strategi Noli Studios, fra idéstadiet til eksekvering af de første transaktioner. Før Petri kom til NREP, arbejdede han fem år hos McKinsey & Company, hvor han var et centralt medlem af det lokale lederteam og ledede store transformationsprojekter for multinationale nordiske virksomheder. Han har en M.Sc. i Business Strategy og Applied Mathematics fra Aalto University, School of Science.

petri.valkama@nrep.com

RICKARD S. DAHLBERG

I NREP siden 2005
Rickard S. Dahlberg er bestyrelsesmedlem, partner og medgrundlægger af NREP. Han er også Leadpartner for NREPs logistikvirksomhed Logicenters og har været en vigtig del af udviklingen af logistikstrategien siden opstarten i 2005. I mere end et årti, ledede Rickard NREP i Sverige, samtidig med at han var medlem af virksomhedens investeringskomité og investeringsdirektør med Rasmus Nørgaard. Rickard har haft ansvaret for sourcing, finansiering, underwriting, due diligence, eksekvering og exitprocessor for mange af NREPS transaktioner. Derudover har han også været aktivt involveret i struktureringen af gældsfinansiering og formueforvaltning af erhvervede ejendomme. Før han grundlagde NREP var Rickard Transactions Manager hos GE Capital Real Estate i Sverige, hvor han var ansvarlig for gennemførelsen af nye investeringer i Norden, forvaltningen af JV- og låneporteføljen samt havde det overordnet ansvar for exit-strategier og eksekvering af salg af aktiver. Tidligere har han arbejdet han som projektleder i DTZ Capital Markets i Sverige. Rickard er uddannet byggeingeniør fra Kungliga Tekniska högskolan og har en master i ejendomsinvestering og finans fra Cass Business School, London, Storbritannien.

rickard.dahlberg@nrep.com

Rune Kock

I NREP siden 2012
Rune er partner og CEO for real estate hos NREP. Han er fast medlem af investeringskomitéen, og har det overordnede ansvar for NREP Development Fund 1 og NREP Copenhagen Residential Fund. Siden Rune startede i NREP har han fokuseret på sourcing og eksekvering af ejendomstransaktioner og formueforvaltning på tværs af NREPs investeringsstrategier i Norden. Før Rune kom til NREP var han investeringschef i ATP Real Estate. Tidligere har han været ni år i Catella Corporate Finance, senest som direktør med ansvar for transaktioner på det danske ejendomsmarkedet, hvor han gennemførte transaktioner med en totalværdi på over 1,8 milliarder euro. Han har en M.Sc. i økonomi fra Copenhagen Business School og en MRICS-certificering fra Royal Institution of Chartered Surveyors. 

rune.kock@nrep.com

STEFAN WALLANDER

I NREP siden 2016
Stefan Wallander er partner og leder NREPs Transition team. Stefan er også en del af investeringskomiteen, landechef for Sverige og leder af NREPs Care home platform. Før han blev en del af NREP, arbejdede han fire år hos Modern Times Group, en skandinaviske radio- og underholdningskoncern, som Senior VP, chef for M&A og forretningsudvikling. Her ledede han en M&A-drevet transformation fra traditionelle medier til digital underholdning og abonnementstjenester. Før MTG tilbragte Stefan tolv år i internationale investeringsbanker, hvoraf otte var i London for Credit Suisse, ABN AMRO og RBS. Her fik han fik en bred erfaring med M&A, Loansyndications, DCM og ECM, der dækker telekom, media, tech, energi og resurser, ejendom og andre industrisektorer. Stefan har en M.Sc. i finans fra Stockholm School of Economics og Ross School of Business, Michigan.

stefan.wallander@nrep.com

Thomas Riise-Jakobsen

I NREP siden 2011
Thomas er partner og rullende medlem af investeringskomitéen. Han arbejder i det danske transaktionsteam, hvor han leder investeringer indenfor Other Segments. Thomas har tidligere arbejdet i Cuashman Wakefield, samt for TK Development i København. Han har en mastergrad i økonomi fra Aarhus Business School. Derudover er han uddannet ejendomsmægler og har en bachelorgrad i Commercial Property Valuation fra Copenhagen Business School, Danmark. 

thomas.riise-jakobsen@nrep.com

Toke Sundenæs Clausen

I NREP siden 2015
Toke er partner og ansvarlig for NREP’s investeringer i ‘Office’ segmentet. Siden han startede i NREP i 2015, har han lavet adskillige transaktioner på tværs af segmenter og han har været en ledende del af opbygningen af NREP’s ’Office’ strategi og portefølje, som forvaltes under Woods brandet.

Før NREP arbejdede Toke hos Boston Consulting Group som Projektleder, hvor han arbejdede med kunder i forskellige sektorer inden for private equity, transport og consumer goods.

Toke har en Master of Science i Finance and Economics fra Aarhus Universitet, Danmark.

toke.clausen@nrep.com