KREDIT

FRONTLØBER INDEN FOR GRØNNE FINANSIERINGSLØSNINGER

Ejendomskreditløsninger spiller en central rolle i at påvirke det fremtidige byggede miljø. Da markedets efterspørgsel efter alternative og grønne finansieringsløsninger kun vil stige, ser vi en vigtig mulighed for at drive forbedringer i bymiljøet ved at finansiere mere effektive og robuste ejendomme, hjemme i fremtidens byer.

Førende grøn alternativ långiver

NREP kom ind på ejendomskreditmarkedet gennem to-trins opkøbet af Flins Capital Partners, en førende tysk gældsspecialist, der rådgiver om udbud af senior- og mezzaninlån.

Flins Capital Partners rådgiver i øjeblikket tre fonde, som administrerer ca. €1 mia. AUM med fokus på førsteklasses ejendomsaktiver i Tysklands bedste byer. Med et stærkt lokalt netværk og tværfagligt team er Flins Capital Partners godt positioneret til at servicere det strukturelle finansieringsgab på det tyske ejendomsmarked.

Nye strategier for NREPs lancering, omfatter en fond, der udelukkende fokuserer på grønne og bæredygtige lån, og en fond, der udelukkende fokuserer på hele lån. Navnlig sigter det grønne gældsselskab på at være markedsleder for bæredygtige finansieringsløsninger i Tyskland og i overensstemmelse med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.