CREDIT

FRONTLØBER INDEN FOR GRØNNE FINANSIERINGSLØSNINGER

Ejendomskreditløsninger spiller en central rolle i at påvirke det fremtidige byggede miljø. Da markedets efterspørgsel efter alternative og grønne finansieringsløsninger kun vil stige, ser vi en vigtig mulighed for at drive forbedringer i bymiljøet ved at finansiere mere effektive og robuste ejendomme, hjemme i fremtidens byer.

Førende grøn alternativ långiver

NREP kom ind på ejendomskreditmarkedet gennem to-trins opkøbet af Flins Capital Partners, en førende tysk gældsspecialist, der rådgiver om udbud af senior- og mezzaninlån.

Flins Capital Partners rådgiver i øjeblikket tre fonde, som administrerer ca. €1 mia. AUM med fokus på førsteklasses ejendomsaktiver i Tysklands bedste byer. Med et stærkt lokalt netværk og tværfagligt team er Flins Capital Partners godt positioneret til at servicere det strukturelle finansieringsgab på det tyske ejendomsmarked.

NREP forbereder i øjeblikket lanceringen af nye kreditstrategier på tværs af Nordeuropa med produkter fra mezzaninlån til seniorlån og med særligt fokus på grøn finansiering.