juli living

bæredygtige og økonomiske hjem

Manglen på passende boliger i de større nordiske byer afslører et behov for mange flere bæredygtige hjem for moderne byboere, som er til at betale. Mennesker leder i stigende omfang efter bæredygtige og økonomiske boliger, som man kan være stolte af at bo i, og som er koblet op med bekvem digital adgang til services, og hvor boligerne nemt kan findes og direkte lejes online.

Det er præcist, hvad Juli Living tilbyder.

 

udviklet for at imødekomme kundernes behov

Konceptet bag Juli Living er udviklet i samarbejde med moderne boliglejere og sigter mod at møde deres ønsker om en bæredygtig og uproblematisk livsstil med en høj grad af digitale løsninger.

Lejlighederne i Juli Living er ikke blot simple rum i en bygning, men servicerede og bæredygtige hjem, som kommer med en vifte af digitale muligheder for at gøre livet lettere. Blandt andet er hele leje-processen i Finland fuldt digitaliseret efter en løsning, som også vil blive testet i Danmark i løbet af 2021. Og når man først er flyttet ind, vil man i løbet af 2021 kunne finde svar på mange af de almindelige problemer, der følger med en bolig, ved at benytte Juli Livings digitale servicekanaler.

Juli Living har som mål at blive det foretrukne valg for moderne byboere ved at tilbyde kvalitetshjem, personlig service og simplethen være bedst til prisen.

Juli Living er oprindeligt udviklet i Finland, men vil snart åbne sinde første lejeboliger i København.