LOGI­CENTERS

Rammerne for effektiv logistik

For at det moderne samfund kan fungere og udvikle sig, er det afgørende, at logistikken er effektiv. For at understøtte logistik­virksomheder og deres behov for fleksibilitet og vækst, tilbyder Logicenters højkvalitets-logistikejendomme de mest centrale steder i Norden.

Som den største leverandør af moderne logistik­faciliteter i Norden har Logicenters udviklet fleksible leasing modeller og favorable finansielle løsninger. Optimal beliggenhed er let at finde med Logicenters, og kunderne får glæde af moderne bygninger og effektive udviklings­processer. Vores kunder inkluderer verdensklasse logistikoperatører som DHL og Kuehne & Nagel, samt e-handel-giganter som Zalando og Amazon samt dagligvareleverandører som Dagrofas Foodservice Danmark og Axfood.

Fokus på bæredygtighed

Logicenters søger at gå forrest og sætte et positivt aftryk ved at udvikle moderne bygninger på lokationer, der understøtter optimale logistik-systemer med mindre transporttid, forbedrede energiløsninger og brugen af grøn elektricitet i bygningerne.

Tagbaserede solcelle-anlæg er en vigtig del af Logicenters forpligtelse i forhold til bæredygtighed og den samlede produktion af vores anlæg – installerede eller under opførelse – udgør 260.000 MWh. Vores logistikcenter i Borås ud for Göteborg i Sverige vil bære det største tagbaseret nordiske solcelle-anlæg i Norden på størrelse med ni fodboldbaner og med en kapacitet på 5 MW.

Logicenters certificerer alle sine bygninger efter BREEAM, og vi gennemfører økologiske studier for at sikre biodiversiteten ligesom vi aktivt arbejder for at forbedre arbejdsmiljøet for de af vores kunders ansatte, som arbejder i bygningerne.