NOLI studios

Fleksible storby-boliger 

Unge nyuddannede kandidater ønsker ofte at holde dørene åbne i deres liv og foretrækker derfor fleksible og bekvemme boliger i fællesskab med ligesindede på centrale adresser i de største nordiske byer. Samtidig søger stadig flere rejsende overnatningsmuligheder med en mere hjemlig atmosfære end den mere sterile oplevelse, som de fleste hoteller tilbyder.

Noli Studios er et koncept for unge boligsøgende og rejsen, der leder efter en hjemlig følelse med et hotels servicetilbud. De små tidssvarende, ‘flyt-ind-når-du-vil’-lejligheder indeholder gode muligheder for at trække sig tilbage til ‘privaten’ kombineret med en bred vifte af services og adgang til fællesområder, hvor man har muligheden for at slå sig ned i fællesskabet af ligesindede lejere.

Innovation er i høj kurs

Beboerne i Noli Studios er typiske moderne by-mennesker, der lægger vægt på nye måder at bo, leve og rejse på. Og det er netop en naturlig del af vores DNA at finde løsninger, som reducerer vores klimaftryk til et minimum både i udviklingen, opførelsen og driften af vores bygninger. Det gælder selvfølgelig også for Noli Studios.

Fra 2020 og frem vil alle nye Noli Studios-projekter som minimum være individuelt certificerede efter LEED Guld-standarden. Samtidig stræber vi efter at blive CO2-neutrale.

Noli Studios findes i øjeblikket kun i Finland, men der vil blive opført flere Noli Studios også i København over de kommende år.