Plus­husene

Serviceret bo­fællesskab på tværs af generation­erne

En voksende del af moderne aktive mennesker ønsker at leve i servicerede bofællesskaber på tværs af aldersgrupper. Det ønske opfyldes i Plushusene.

Plushusene er netop moderne bofællesskaber med adgang til ekstra services i rækkehuse og lejligheder i nærheden af naturområder og samtidig tæt på offentlig transport og storbyerne. Hvert bofællesskab indeholder et fælleshus, udendørs faciliteter, grønne områder og legepladser. Alle bygninger er miljøcertificeret efter høje standarder og bygget af kvalitetsmaterialer og, nok så vigtigt, med beboernes behov for øje.

Udviklingen af Plushusene sker ofte i nært samarbejde med den kommune, bofællesskabet placeres i.

En vært sikrer fælles aktiviteter

Plushusene kombinerer de bedste ting fra de traditionelle bofællesskaber med det moderne menneskes behov for frihed, plads og individuelle ønsker – og behov for at få adgang til lette løsninger i hverdagen.

Derfor har vi blandt andet i hvert af Plushusene ansat en særlig vært, som har til opgave at iværksætte de aktiviteter – fra yoga-klasser og løbehold over fællesspisning og filmaftener til særlige lokale traditioner – som beboerne i de enkelte Plushusene-fællesskaber ønsker sig.

Plushusene er udviklet i en joint venture med Nordstern, og vi har sammen ambitioner om at udvikle 10-12 sådanne bofællesskaber landet over i samarbejde med de kommuner, som ser værdien af blandede boligtilbud.

Good friends laughing and talking while preparing meals at table full of vegetables and pasta ready for cooking in kitchen