UMEUS

Med udgangs­punkt i de studerendes egne behov 

Der er en massiv mangel på studieboliger i de nordiske hovedstæder og universitetsbyer. Og de eksisterende kollegier er for det meste nedslidte og gammeldags og passer dårligt sammen med de behov og ønsker om mere fællesskab, som moderne studerende selv giver udtryk for.

På baggrund af grundige analyser af, hvad dagens studerende vægter højest i deres bolig, tilbyder UMEUS kollegier med hyggelige værelser og masser af fælles faciliteter som læsesal, fitnessrum, loungeområder, café, vaskeri mm.

Ny generation af kollegier

Vi har ambitionen om at blive det foretrukne valg blandt studerende ved at tilbyde fremragende rammer for et perfekt liv som studerende. Baseret på data og analyser af studenternes foretrukne ønsker og behov har vi sammen med de anerkendte arkitekter fra Henning Larsen og andre specialiserede samarbejdspartnere. Selve byggeriet indeholder skræddersyede og møblerede værelser samt attraktive fællesområder som læsesal, fitnessrum og cafeområde.

Det er UMEUS’ mål at skabe attraktive og centralt beliggende kollegier, der kan danne rammen for et aktivt og inkluderende liv som studerende med et højt niveau af service og bekvemmeligheder.