woods

Fleksibilitet for virksom­heder

Moderne virksomheder skal være agile, fleksible og dynamiske for at få succes. Og de skal kunne tiltrække de bedste i talenter i en ung arbejdsstyrke, der i stigende omfang kræver sunde og engagerende arbejdsliv.

I Woods skaber vi et rum til at vokse for både virksomheder og medarbejdere, og vi tilbyder fuldt servicere kontorpladser i kvalitets-kontorhuse i moderne design og med vægt på et sunds indeklima med masser af frisk luft, dagslys og behagelig akustik.

Værdiskabende samarbejder

Woods er udviklet i partnerskaber med nogle af de mest visionære arkitekter så vel som nogle at de mest visionære og kundeorienterede servicevirksomheder.

Hvad enten det handler om fleksibilitet i forhold til kontorpladserne, huslejen eller serviceniveauet, så er Woods fokuseret på kundernes behov og forventninger. Og selve kontorpladserne er suppleret med delefaciliteter som møde- og konferencelokaler samt kantine, der serverer sund kost, og en flot reception med venlige receptionister – alt er der sørget for, så vores kunder – og deres kunder – får en fremragende oplevelse

Kontorbygningerne er i øvrigt placeret i nærheden af offentlig transport med nem adgang til et udbud af cafeer, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Det første Woods-kontor, Augusthus, åbnede i København i april 2021.

  • “Woods er et sted, hvor virksomheder og ansatte kan vokse. Det er vores løfte til vores kunder.”

    Toke Sundenæs Clausen