Den bliver svær at komme udenom! BIG åbner i Herlev

februar 10, 2015

Noget stort er på vej på Herlev Hovedgade 17

Til efteråret kan Herlev bryste sig af at have et af Danmarks største storcentre indenfor bymurene, med butikker i absolut højeste klasse. Det bliver svært at komme uden om.

Når storcentret BIG åbner til efteråret på den gamle DISA grund, er der ikke blot tale om et af Danmarks største storcentre, der er tale om et nyt vartegn for Herlev.

Med Ring 3 som nabo, S-tog i baghaven og ca. 1.100 gratis parkeringspladser er alle velkomne, når dørene til det ca. 44.000 m2 store butikscenter åbner til oktober.

Potentialet i det nye storcenter har da også betydet at næsten alle butiksarealer allerede er lejet ud til nogle af Danmarks største og mest kendte butikker. Udover en kæmpe biograf (BIG Bio) og restauranterne Bones, Max Burger, Dalle Valle og Café DISA finder man butikker som Føtex, Netto, Elgiganten, Expert, JYSK, H&M, Harald Nyborg, Silvan, IDEmøbler, Fresh Fitness (Fitness World) og Leos Legeland.

BIG, som bliver centrets navn, bygges på den gamle DISA-grund. Her begyndte nedrivningen af de gamle bygninger i april 2014. Forventningen er stadig at åbningen finder sted i oktober – en begivenhed der ikke kommer til at gå stille for sig.

BIG er blevet til i et samarbejde mellem NPV og Nordic Real Estate Partners.

FAKTA:

Antal butikker: 25 – 30

Udlejningsareal: ca. 44.000 m2

Facade mod syd (mod togbanen): ca. 265 m.

Højeste punkt: 17,8 m. (biografen)

Nuværende lejere:

Føtex

Netto

H&M

Elgiganten

Expert

JYSK

IDEmøbler

Harald Nyborg

Silvan

Bones Restauranter

Café DISA

Dalle Valle

MAX Burger

BIG Bio

Fresh Fitness (Fitness World)

Leos Legeland

For yderligere information kontakt venligst:

Thomas Riise-Jakobsen, Investment Manager , NREP                                           +45 3948 4900

Published: februar, 10 2015