Nrep åbner for udlejning af nyrenoverede boliger i Mjølnerparken

april 12, 2024

Nrep vil udbyde en række forskellige lejligheder, herunder familieboliger, nyetablerede taglejligheder samt studieboliger. En nyrenoveret lejlighed på 85 kvm koster 13.200 kr. i månedlig husleje indtil 2028.

Byudviklingsselskabet Nrep udbyder nu de første 30 lejelejligheder i Mjølnerparken i København, som en del af den dynamiske byfornyelse af området.

Indtil videre har der været en massiv interesse for at skrive sig op til boligerne med over 3.000 interesserede, fortæller Sofie Balslev-Olesen, country manager for Juli Living, der er Nrep’s danske udlejningsforretning.

”Vi har glædet os rigtig meget til, at dette projekt nu bliver til virkelighed. Der er ingen tvivl om, at Mjølnerparken vil få et helt nyt liv, og det er vi glade for at bidrage til,” siger Sofie Balslev-Olesen.

Nrep indgik i 2021 en aftale om at overtage to ud af fire karréer i Mjølnerparken svarende til 259 nyrenoverede lejligheder.

Sofie Balslev-Olesen forklarer samtidig, at de nye lejere vil få en rabat i huslejen de første år, de bor i lejlighederne. Den månedlige husleje for en nyrenoveret lejlighed på 85 kvm vil derfor være 13.200 kr. indtil 1. januar 2028. Herefter udgør lejen 15.700 kr.

”Oprindeligt har vi nævnt en månedlig husleje på omkring 12.000 kr. Siden har de generelle markedsvilkår og særligt renten udviklet sig på en måde, så vi har været nødt til at regulere huslejen til cirka 13.000 kr. Vi glæder os over, at det stadig er muligt at udbyde nyrenoverede, moderne lejligheder lige i hjertet af København. Vi ser frem til at påbegynde udlejningen, og vi vil prioritere lejere som også prioriterer Mjølnerparken,” siger Sofie Balslev-Olesen.

De i alt 259 lejligheder afleveres i løbet af 2024 og første halvår af 2025, og de vil løbende blive udbudt på https://juliliving.dk/odingaardene/.

Sammen med Bo-Vita, Københavns Kommune og andre aktører ønsker Nrep at bidrage til udviklingen af området. Ambitionen er at skabe en positiv udvikling og tiltrække engagerede beboere og nyt liv, sådan som helhedsplanen for området lægger op til. Målet er at omdanne Mjølnerparken til et trygt, åbent og attraktivt kvarter med et indbydende butiks- og caféliv, hvor beboerne kommer hinanden ved.

Café- og butiksstrøget skal fungere som et københavnsk bymiljø for både beboere og besøgende. Dette forventes at åbne i andet halvår af 2024.

Boligblokkenes stuefacader åbnes herudover ud mod et bredt fodgængerområde, og med den nye handelsgade, bedre boliger og Cityringen som nabo er målet, at området skal hænge bedre sammen med resten af København, fysisk og stemningsmæssigt.

Published: april, 12 2024