Nrep investerer knap 7 mia i underservicerede ejendomssegmenter i norden

maj 22, 2018

Nrep har rejst 6,75 mia. kr. til at investere i underservicerede ejendomssegmenter i Norden som f.eks. studenterboliger, fleksible boliger for unge, lejligheder for lav- og mellemindkomstgrupper, aktive senior bofællesskaber, kommunale butikscentre og moderne logistik

Nreps nye Nordic Strategies Fund III vil fokusere på bedre ejendomsprodukter til udvalgte underservicerede befolkningsgrupper som studerende, unge nyuddannede med behov for fleksible boliger, der er til at betale, unge familier, aktive seniorer, der søger fællesskaber og seniorer med behov for pleje. Fonden vil også servicere det voksende behov for effective logistik-ejendomme omkring de nordiske hovedstæder og de vigtigste korridorer for infrastruktur.

Nrep har allerede sikret investeringer fra 25% af fonden. I tillæg til enkelte ejendomsinvesteringer, arbejder Nrep også tæt sammen med statslige og kommunale partnere i strategiske blandede byudviklingsprojekter.

“Vi har set en stigning i efterspørgslen fra investorer og kommuner som deler vores tro på, at ejendomsbranchen kan gøre det bedre. Et sørge for ejendomsløsninger, som bedre adresserer menneskers behov, i særdeleshed de grupper, der er underservicerede, er en enestående mulighed for at skabe øget værdi for alle involverede”, siger Mikkel Bülow Lehnsby, CEO i Nrep.

”Baseret på vores teams operationelle størrelse har vi begrænset fondens størrelse til knap 7 mia. kr. sammenlignet med en samlet investor-interesse på omkring 17 mia.”, tilføjer Rickard Dahlberg, CIO i Nrep.

Fondens investorer er primært pensionsfonde, forsikringsselskaber og selvstændige kapitalfonde i Norden, Europa, USA og Østasien.

Nrep er blevet rådgivet af Goodwin Procter LLP og Elvinger Hoss & Preussen.

Yderligere information besøg vores hjemmeside www.nrep.com eller kontakt:
Gustaf Lilliehöök, Partner, +45 2112 0441

Published: maj, 22 2018