Nrep køber WestMarket A/S

november 2, 2018

Den nordiske ejendomsinvestor, Nrep, køber den del af ejendommen på Vesterbrogade, som hidtil har huset madmarkedet WestMarket. Planen er at konvertere madmarkedet til et hotel med forventet åbning i første halvår 2020

Nrep vil konvertere det nuværende madmarked, WestMarket, til et hotel og har underskrevet en 25-årig lejeaftale med et innovativt, internationalt hotelbrand, som kommer til at åbne sit første hotel i Danmark. Ved overtagelse af ejendommen vil de nuværende stadeholdere være fraflyttet. Foruden et hotel vil den del af ejendommen, som erhverves af Nrep, fortsat huse Fitness World, Netto samt Føtex Food.

Ombygningen forventes påbegyndt i starten af 2019 med åbning i første halvår af 2020.

”Ejendommen har gennem en årrække haft udfordringer – først med Toves Galleris konkurs og senere med WestMarkets madmarked. Bygningens dybde har gjort det svært at drive detailhandel i ejendommens inderste del, og vi ønsker derfor at ændre anvendelsen af ejendommens stueetage. Vi er overbeviste om, at de nye planer vil danne grundlag for en varig og bedre løsning for ejendommen til glæde for dens brugere, beboere og naboerne på Vesterbro”, udtaler Toke Clausen, Investment Director i Nrep.

Nrep køber selskabet WestMarket A/S, som ejer ejendommen Vesterbrogade 97B, st. tv. samt erhvervsandel nr. 95D i Andelsboligforeningen Vesterbrogade 93-95, 1620 København V.

For yderligere information, kontakt venligst:

Toke Clausen, Investment Director, Nrep, +45 2331 3710

Published: november, 2 2018