Juli Living er nyt navn for kvalitetsboliger, som kan lejes direkte over en app

november 26, 2020
people in kitchen

En af Nordens førende ejendomsinvestorer og -innovatorer, Nrep, præsenterer et nyt, ambitiøst brand Juli Living, for lejeboliger i Finland. Juli Living vil i de kommende år levere omkring 10.000 bæredygtige kvalitets-boliger, som kan lejes øjeblikkeligt via en app.

Juli Living tilbyder i første omgang bæredygtige lejeboliger i høj kvalitet i de største byer i Finland i ejendomme, der er enten nyopførte eller i særdeles god stand. Alle boligerne vil kunne lejes direkte på mobilen via en særlig Juli Living-app. Dermed udfordrer Nrep det traditionelle marked for lejeboliger, hvor processen med at leje boliger kan være tung og besværlig, med en særlig online-markedsplads, som vil føre boligsøgendes liv en del nemmere.

App’en er udviklet udfra, hvad kunderne ønsker, fortæller Lotta Sjöberg, som er ansvarlig for salg og markedsføring af Nreps boligforretning i Finland:

“I dag bliver over 70% af boligannoncerne fundet og set på mobiltelefonen, så vi har ønsket at gøre leje-processen lige så nem, som når man ellers handler på nettet. Man behøver ikke udfylde en ansøgning og gå og vente på svar, for al nødvendig informationer er tilgængelig døgnet rundt på app’en, og de boligsøgende kan derfor leje deres nye hjem, lige når det passer dem og med tilfredshedsgaranti”.

Sammenlignet med almindelige lejeboliger står Juli Living for boliger af høj kvalitet som for eksempel bordplader af sten i køkkenet, særligt udvalgte detaljer og funktionelle opbevaringsløsninger.

”Vi mærker en stigende interesse for lejeboliger og ønsker derfor at tilbyde flere muligheder, hvor

Omkring 3.000 Juli Living-hjem er i øjeblikket under opførelse i flere finske byer som Helsinki og Tampere, og planen er at øge antallet til mere end 10.000 lejligheder over en kort årrække, til en samlet værdi af omkring 3,5 mia. kroner. De første beboere er allede flyttet ind i første Juli Living-lejligheder i Tampere, hvor også en anden ejendom vil være klar til at åbne dørene for de første lejere i november.

Juli Living viser Nreps fokus på bedre, bæredygtigt byggeri
Energiforbruget i boliger udgør omkring en tredjedel af CO2-aftrykket i de finske husholdninger og derfor er der stor værdi i at udvikle CO2-neutrale ejendomme. Juli Living omfavner Nreps mål om at undersøge og aktivt gå forrest i at udvikle det byggede miljø i en bæredygtig retning.

Ambitiøse mål er blevet opstillet for at minimere energiforbruget i Juli Livings lejligheder og øge brugen af vedvarende energi, og hele byggedesignet og planlægningen er styret af ønsket om at reducere CO2-aftrykket tl et minimum både i byggefasen og i den senere drift af boligerne. Alle lejeboliger vil således køre på 100% grøn elektricitet, som Nrep i øvrigt har forpligtet sig til at indføre i alle sine ejendomme. For eksempel vil energiforbruget i Juli Living-ejendommene i Tampere blive styret af kunstig intelligens og enhver overskydende CO2-udledning vil blive kompenseret. Et øget antal bygninger er desuden forberedt til at kunne bruge energi-rigtige løsninger som for eksempel geotermiske varmesystemer og solceller, forklarer Nrep partner Petri Valkama.

”Jeg føler, at vi ejendomsudviklere og -investorer spille ren afgørende rolle i at skabe et CO2-neturalt samfund, så det er skønt, at Juli Living-lejlighederne er designet til at nå de ambitiøse klima-mål, og at minimal CO2-udledning er højt prioriteret både under opførelse og drift”, siger han.

Nrep har tidligere annonceret udviklingen af nul-energi lejlighedsbyggerier i Helsinki, og har for nyligt indgået en aftale med Lehto Group om at bygge adskillige klima-venlige byggerier i træ i Espoo og Turku. Derudover udvikler Nrep tre lejlighedsbyggerier i Turku med Aura Rakennus som ventes at opnå en LEED Guld-certification. Også disse projekter bliver en del af det nye Juli Living-brand.

om Juli Living

Juli Living er et brand inden for boliger udviklet af ejendomsinnvatoren og -investoren Nrep. I hjertet af brandet står lejeboliger af høj kvalitet med en fremragende kundeservice og den bedste løsning til prisen. Juli Living sigter mod et højt niveau af bæredygtighed og minimal udledning af CO2 både i byggefasen og i drift. Juli Living-lejligheder er ved at blive opført i flere finske byer, nemlig Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere og Turku. Alle hjem kan lejes over Juli Livings app.

people in kitchen

Published: november, 26 2020