Nrep sælger stor udlejningsportefølje til Heimstaden Bostad AB

november 1, 2018

Nrep har indgået aftale med Heimstaden Bostad AB om salg af portefølje bestående af ejerlejligheder i 8 ejendomme centralt beliggende i København, Aarhus og Vejle.

I 2014 erhvervede Nrep en stor portefølje bestående af 8 boligejendomme med mere end 700 lejligheder. Siden da er der arbejdet på gennemførelse af forretningsplanen omfattende en aktiv forvaltning med fokus på optimering af driften, identificering og realisering af yderligere værdipotentiale i ejendommene samt løbende frasalg af lejligheder i ejerboligmarkedet. Tæt på 50 procent af den oprindelige portefølje er blevet frasolgt som ejerboliger i løbet af de sidste fire år.

Den 31. oktober blev salget af den resterende del af porteføljen gennemført og solgt til Heimstaden Bostad AB. Salget omfatter i alt ca. 38.000 kvm, fordelt på 377 ejerboliger og 5 erhvervsejerlejligheder. Endvidere er 135 parkeringspladser inkluderet i salget.

Prisen for porteføljen er 1.128m DKK.

”For fire år siden så Nrep et rationale i konvertering af lejeboliger til ejerboliger. I dag er dynamikken i markedet ændret, og boligerne rummer et tilsvarende stærkt potentiale som langsigtede udlejningsboliger. Vi har brugt mange kræfter og interne ressourcer på at gennemføre forretningsplanen, og er glade for, at det er lykkedes både at skabe gode hjem til private samt en udlejningsportefølje, der fortsat er af en størrelse og kvalitet, som er attraktiv for institutionelle investorer”, udtaler Jakob Flymer, Investment Manager, Nrep.

Nreps rådgivere har været Nordanö, Accura, PwC og JLT.

For yderligere information kontakt venligst:

Jakob Flymer, Investment Manager, +45 41 40 03 46, E-mail: jafl@nrep.com

Published: november, 1 2018