Nrep udnævner Nordic Head of Transactions samt ny Head of Investments for Danmark

februar 5, 2019

Nrep har de seneste år oplevet en markant vækst, hvilket har ført til flere strategiske ændringer i selskabets ledelse. Som led i disse ændringer er Rune Højby Kock trådt ind i den øverste ledelse, som Nordic Head of Transactions, mens Toke Clausen er udnævnt til Head of Investments for Danmark.

Den nye organisation har til formål at sikre klarhed i forhold til struktur, roller og ansvarsområder i den hurtigtvoksende investeringsorganisation samt bevare Nrep’s særlige iværksætterånd og virksomhedskultur. Rune Kock og Toke Clausen har været en del af Nrep i henholdsvis otte og fire år, og er ideelle kandidater til at lede Nrep’s investeringsorganisation videre.

Rune Kock, som allerede startede i den nye rolle sidste år, tager nu ansvar for selskabets investeringer på nordisk plan. I rollen er der blandt andet fokus på strømlining af organisationen, øget samarbejde på tværs af regionen samt sikring af en udviklingsorganisation og et asset management team der forbliver ”best-in-class”. Ligeledes vil eksekvering af Nrep’s ambitioner indenfor bæredygtighed og upcycling være et væsentligt element i Rune Kocks mål for den nye nordiske investeringsgruppe.

Om den nye rolle udtaler Rune Kock: ”Jeg er stolt over de resultater, vi har nået både i Danmark og internationalt indtil nu. Jeg synes, vi formår at tiltrække og fastholde nogle af branchens mest nytænkende og ambitiøse medarbejdere, og jeg ser frem til at arbejde på nordisk plan med dette helt unikke team og fortsætte den positive udvikling, vi har været igennem. Det er mit klare mål at sikre, at vi fastholder vores iværksætterånd, og at vores ideer til forbedringer og forandringer af vores industri opnår den indvirkning og skala, som vi ønsker”.

Rune Kock udtrykker i den forbindelse, at han glæder sig over, at Toke Clausen har accepteret at tage ansvar for det danske investeringsteam.

”Jeg er meget taknemmelig for, at Toke Clausen har takket ja til rollen som Head of Investments for Danmark. I løbet af sine 4 år hos Nrep har Toke taget et betydeligt ansvar for udviklingen af vores nye investeringsstrategier, og han har spillet en nøglerolle i flere af vores væsentligste satsninger i Danmark. Jeg er overbevist om, at Toke sammen med vores andre erfarne profiler, vil udgøre en ny stærk dansk investeringsgruppe”.

Nrep forventer at fortsætte de seneste års vækst, og har således fortsat behov for at udvide investeringsteamet, herunder bl.a. til projektudviklingsorganisationen som forventes oprustet yderligere i den kommende tid.

For yderligere information bedes du kontakte:

Gustaf Lilliehöök, Investor Relations & Business Development, Nrep, +45 2112 0441

Published: februar, 5 2019