Nrep udpeger Claus Mathisen som ny administrerende direktør

september 25, 2018

I dag annoncerer Nrep, at Claus Mathisen erstatter Mikkel Bülow-Lehnsby som administrerende direktør. Mikkel Bülow-Lehnsby, en af ​​tre medstiftere af Nrep, vil fortsætte på fuld tid i Nrep’s Executive Committee, og vil være med til at fastlægge den strategiske retning, nye investeringsstrategier og forretningsplaner for virksomheden.

“Vi er heldige at have en med ​​Claus Mathisens kaliber og erfaring med på næste del af vores rejse. Nrep har siden etableringen i 2005 gradvist udviklet og opbygget flere kundefokuserede ejendomsprodukter og er vokset til mere end 140 medarbejdere. Nrep har nået en størrelse, som kræver en anden tankegang og ledelsesstil, hvilket Claus Mathisen kan bidrage til,” siger Mikkel Bülow-Lehnsby.

Fra år 2008 til 2017 var Claus Mathisen administrerende direktør for Pelican Self Storage, som er en driftsplatform skabt af Nrep. Han udviklede Pelican Self Storage fra en idé til et af Europas førende self storage-selskaber. Claus Mathisen har været kernemedlem af Nreps strategiske ledelsesteam siden 2008 og har en baggrund fra Boston Consulting Group og J.P. Morgan.

Nrep medstifter, Rasmus Nørgaard, udtaler på vegne af Nreps partnergruppe: “Mikkel har haft en vigtig rolle i at bringe Nrep til det sted, hvor vi er i dag, men væksten i vores organisation medfører et behov for en ny type ledelse. Claus Mathisen har de rigtige operationelle færdigheder og ledelsesmæssige evner til at lede Nrep mod fortsat vækst og endnu bedre resultater.”

Claus Mathisen udtaler yderligere: “Jeg er utrolig beæret over at der er tillid til, at jeg kan lede Nrep på den fortsatte rejse. Jeg glæder mig til at udvikle teamet og realisere vores vision om at udbyde bedre ejendomsprodukter til folk i alle aldre.”

For yderligere information bedes du besøge vores hjemmeside eller kontakte:
Gustaf Lilliehöök, Partner, +45 2112 0441

Published: september, 25 2018